Orgivm Satanicvm III

I to dager til ende blir det dyster og ond metal fra inn- og utland, med et nokså bredt musikalsk spenn, som hele veien holder seg innenfor det den akkurat passe utrivelige delen av spekteret! Velkommen på festival lørdag 6. januar!

5. - 6. januar 2024

Programmet for fredagen finner du her.

18:00 Dørene åpner
18:30 - 19:00 Djevelkult
19:15 - 19:55 Ultra Silvam
20:15 - 21:05 Hetroertzen
21:25 - 22:30 Havukruunu
23:00 - 00:00 1349

DJEVELKULT
Denne blasfemiske kvartetten fra det mørkeste Innlandet, ble dannet i 2009 av Dødsherre Xarim (Blodhemn, Crest of Darkness, Den Saakaldte mm), og har siden sluppet tre brutalt fete skiver, hvorav fjorårets mesterverk «Drep Alle Guder» er både deres beste og mest varierte. Hvis brutale og sylkvasse riff, frådende vokal og majestetisk stormfulle svartmetall-angrep er hva du hungrer etter, har Djevelkult alt du trenger!

ULTRA SILVAM
Disse svenskene leverer det ypperste innen bloddryppende djevelsk og aggressiv Black Metal, som kombinerer råskap og brutalitet med en ond atmosfære som allerede har vunnet bandet mange fans. Deres andre album, «The Sanctity of Death», står som et av fjorårets store høydepunkt, og live er de et angrep på alle sanser!

HETROERTZEN
Svartmetall-beistet HETROERTZEN ble dannet i Chile tilbake i 1997, og i 2009 flyttet bandet til Sverige. Underveis har de sluppet sju album med sin egen unike okkulte, luciferianistiske og kaotiske Black Metal. De har også turnert ekstensivt, blant annet sammen med norske Troll og Dødheimsgard. Nå får vi endelig muligheten til å se bandet fremføre låter fra fjorårets stemningsfulle og ritualistiske album «Phosphorous, vol. 1».

HAVUKRUUNU
Finske Havukruunu har levert sorgtung, hedensk black metal siden 2005, og underveis sluppet tre fullengdere og noen EPer til unison hyllest fra en voksende fanskare. Deres iskalde, episke og atmosfæriske musikk, har blitt sammenlignet med blant annet Bathory, Immortal og Horna, og vil være perfekt på en iskald norsk vinternatt. Bandet har spilt på mange større festivaler, inkludert årets Wacken, men dette blir deres første konsert i Norge!

1349
Gi oss død! Gi oss mørke! Og for all del, gi oss lyden av Helvetes Flammer! Siden 1997 har denne demoniske kvartetten levert den svarteste Back Metal man kan ønske seg, og gjennom syv album demonstrert hvordan selve definisjonen på kompromissløs svart metal skal låte! 1349 er lyden av den dypeste avgrunn og de mørkeste hjørner av menneskesjela, og når de i januar står i fyr og flamme på scenen på Parkteatret, blir det bandets første klubbkonsert i hovedstaden siden 2021!

Dermed er plakaten til januar måneds grimmeste eventyr klar, og vi og vi er selvsagt like stolte over de 10 bandene på Orgivm Satanicvm III som Lucifer er av sine svarte vinger!

Festivalen er flyttet fra Blå til Parkteatret. Kjøpte billetter til Blå er gyldige på Parkteatret.

Billettpris
1299,- +avg. (Festivalpass)
Dørene åpner
18:00
Aldersgrense
18
Dato
06.01.24
Kjøp billett